BREAKING: Flystyrt i Frankrig – 150 dræbt

BREAKING: Flystyrt i Frankrig – 150 dræbt

image title: 
Foto: senohrabek/123rf.com
Et tysk passagerfly var på vej til Düsseldorf fra Barcelona, da det pludselig forsvandt fra radaren. På det tidspunkt var klokken 10:39, og flyet var over Dignes-Les-Bains, nær grænsen til Italien.
 
På mystisk vis er flyet styrtet ned i Frankrig.
 
Årsagen til ulykken er endnu ukendt, men ifølge flysiden FlightRadar24, faldt Flight #4U9525 af typen Airbus A320, ni kilometer i højden på ni minutter. Der er ikke nået at blive sendt et nødsignal ud, og der har ikke været kontakt til kontroltårnet.
 
Flertallet af passagererne menes at være tyskere, mens 45 formodes at være spaniere. Udenrigsministeriets Borgerservice undersøger i øjeblikket om der skulle være danskere ombord.
 
Den franske præsident, Francois Hollande, var hurtig til at bekræfte antallet af omkomne, og udtrykte på et pressemøde sin sorg:
 
”Dette er en tragedie. Jeg vil gerne udtrykke min solidaritet med familierne til ofrene for flystyrtet”, begræder Hollande ifølge Berlingske.
Han oplyser desuden at ulykkesstedet er svært tilgængeligt, og at der kan gå timer inden nødhjælpsarbejdet kan gå i gang.
 
Flyselskabet involveret i ulykken, tyske Germanwings, er ejet af Lufthansa. Selskabet har lukket deres hjemmeside ned, indtil de har fået klarhed over sagen, men opdaterer jævnligt på Twitter med kontaktinformation til de pårørende.
 
Vil ulykken få betydning for din lyst til at flyve?
 
Berlingske
 

Tags: