Bruger 30.000 kroner om måneden på sin hund

Bruger 30.000 kroner om måneden på sin hund

image title: 
Billedekilde: 123RF/ christingasner
Svaret på dette spørgsmål skal ifølge Peter Erik Jensen, der er bestyrelsesformand i Jørgen Kruuse, en virksomhed der sælger både operationsudstyr, genoptræningsudstyr, legetøj og "almindeligt tøj" til hunde og katte, findes i vores samfund. Han oplever nemlig, at der er flere singler i det danske samfund, og jo flere singler der er, jo flere penge bliver der brugt på husdyr. Husdyrene bliver hos mange singler menneskeliggjort og får en status, der er højere end husdyr, hvilket også kan ses på forbruget.
 
Læs også:  Derfor skal du ikke kysse din hund på munden
 
En af de personer, der bruger op imod 30.000 kroner på sin hund er Jeanette Bach. Hun er ejer af den fem måneder gamle hund Alfred, der indenfor den seneste måneds tid har kostet omkring 30.000 kr. i dyrlægebesøg og medicin og CT- og MRI-scanninger og blodprøver.
 
Jeanette Bach mener ikke, at det er for mange penge og udtaler: »Men sådan er det. Vi er forsikret, men selv hvis vi ikke var det, havde jeg uden tøven brugt de penge. Det er et familiemedlem, og det må koste, hvad det vil at finde ud af, hvad han fejler, og hvordan han kan blive rask,« 
 
Hvad mener du om dette forbrug på husdyr? Er det for meget, eller helt i orden?

BT
Tags: 
Nøgleord: