Bryggen-dronning åbner hotel sydpå

Bryggen-dronning åbner hotel sydpå

image title: 
TV 3 / Danmark
I de sidste par måneder har Linse Kessler opholdt sig i Spanien, men ikke bare for at være på ferie. Det skriver Se & Hør. Hun har nemlig jagtet drømmen på en ny bopæl og et nyt erhvervsforetagende.

Linse åbner sit eget Bed & Breakfast i Mijas i det sydlige Spanien.

”Har vi ikke alle sammen på et tidspunkt tænkt, ”hold kæft, hvor kunne jeg godt tænke mig at bo i et varmt, dejligt land. Måske arbejde”? Spørger Linse retorisk i en video på hendes Facebook og fortsætter:

”Jeg har gjort det nu. Jeg har simpelthen taget springet og gjort det. Og her åbnmer jeg Linses Bed & Breakfast. Velkommen, lyder det fra Linse, der passende til lejligheden er klædt i flamencotøj, mens hun viser lejligheden frem til sine brugere. Det skriver Se & Hør.

LÆS OGSÅ: Så meget koster Linses autografer 

Linse er allerede flyttet til Spanien og gør klar til at invitere gæster ind. Lejligheden huser otte værelser, en pool og hottub, og ligger i bjergbyen Mijas, som er tæt på Costa del Sols badebyer Fuengirola, Benalmadena og Torremolinos.

Ideen er ikke spontant opstået, men en drøm Linse har haft i mange år.

”Drømmen har jeg haft, siden jeg var i slutningen af tyverne, men kunne ikke forlade Mopper, hun ville ikke fluve. Så gik Mopper bort, og jeg havde en snak med Fremtids Peter om min drøm, og han sagde: Er det, hvad du vil? Gu’ vil jeg så, sagde jeg, og nu er det blevet en realitet”, skriver Linse Kessler på sin hjemmeside ifølge Se & Hør.

Bryggen-dronningen har også skrevet mere om stedet på sin hjemmeside, hvor man kan læse mere om både stedet og lejligheden. Hun uddyber også sine tanker og ideer om at flytte væk fra Bryggen og Amager.

Vil du gerne bo på Linses Bed & Breakfast? Men mangler du det rette rejsegear, så kan du finde alt til rejsen her

Se & Hør

Tags: 
Nøgleord: