Bryggen-dronning springer ud som tv-vært

Bryggen-dronning springer ud som tv-vært

image title: 
dolgachov/123rf.com
Den dyreglade Bryggen-Dronning Linse Kessler kendt fra tv-programmet ’Familien fra Bryggen’ skal være vært på et helt nyt tv-program, det skriver TV3-casting.

Det nye program kommer til at handle om besværlige kæledyr, og hvis det lyder som noget for dig, har du netop nu mulighed for at være med i det nye program.

Det kræver blot, at du har et besværligt kæledyr og kunne tænke dig at få hjælp af en række dyreeksperter til at løse problemet.

”Har du, eller nogen, du kender problemer med kæledyret, men har svært ved at gennemskue, hvad løsningen er, og måske er tålmodigheden ved at være løbet ud? Så kan hjælpen findes her! Linse har samlet et hold af de dygtigste dyre-eksperter og står klar til at hjælpe dig med dit kæledyr uanset problemet,” skriver TV3-Casting.

LÆS OGSÅ: Familien fra Bryggen: Børn var uønsket

Så hvis du kunne tænke dig, at brillere på tv, komme helt tæt på Bryggen-Dronning og har et kæledyr der godt kunne trænge til lidt opdragelse, er du måske den helt rette person til at deltage i tv-programmet.

Der er ingen specifikke krav til alder, køn eller civil status, programmet søger derimod flere forskellige typer deltagere.

”Vi er på jagt efter både singler, par, gifte, unge som gamle,” skriver TV3-Casting.

Hvis du kunne tænke dig at deltage, kan du læse mere her.

Hvad tænker du om det nye tv-program?

TV3-Casting
Tags: