Bryllupsfest gik til syriske flygtninge

Bryllupsfest gik til syriske flygtninge

image title: 
Foto: OMMAPHAT CHOTIRAT/123rf.com
I stedet for at holde et traditionelt bryllup med lækker mad, sang og dans valgte tyrkiske Fethullah Üzümcüoğlu og Esra Polat at fejre deres store dag på en lidt anderledes måde.

De valgte nemlig at dele glæden med syriske flygtninge og pengene donerede de til nødhjælpsorganisationen Kimse Yok Muk, som deler mad ud til de syriske flygtninge.

Vielsen foregik i den tyrkiske by Kilis, som ligger tæt på grænsen til Syrien, hvor syriske flygtninge i øjeblikket har søgt tilflugt for rædslerne i hjemlandet.
Bruden og gommen hjalp, sammen med festens øvrige gæster, selv til med at distribuere festmiddagen til de syriske familier.

LÆS OGSÅ: Amnesty vil lovliggøre prostitution

Ifølge brudgommen var seancen det ”bedste og lykkeligste øjeblik i hans liv.”
”At se glæden i øjnene hos de syriske flygtningebørn var fantastisk,” udtaler brudgommen, Fethullah Üzümcüoğlu, hvis far fik ideen til at sprede bryllupsglæde på en ny måde.

”Jeg synes det var unødvendigt at spise en stor, lækker middag med familie og venner, da der var så mange mennesker i nød lige rundt om hjørnet. Så jeg fik ideen og fortalte den til min søn. Jeg er meget glad for, at han var med på ideen, og begyndte deres lykkelige rejse med sådan en uselvisk handling,” fortæller faren til The Independent. 

Brudgommen fortæller desuden, at flere af bryllupsgæsterne blev så inspirerede af begivenheden, at de planlægger at gøre noget lignende, når de selv gifter sig.

Kunne du finde på at følge brudeparrets eksempel og donere din bryllupsfest til folk i nød?

TV 2
Tags: