Bubber løfter sløret for nyt tv-program

Bubber løfter sløret for nyt tv-program

image title: 
Foto: Dmitriy Karelin/123rf.com
Hele 80 programmer af den populære serie ’Danmark ifølge Bubber’ blev det til, og nu er folkekære Bubber så igen klar til at underholde danskerne.

Denne gang foregår løjerne dog på Kanal 5 frem for TV 2, men Bubber kommer sædvanligvis til at være i hopla i det nye program, der indtil videre hedder ’Blind Tillid’.

”Vi skal lave portrætter med et åbent sind – og hvordan gør man så det? Man går ind til det uden at have researchet,” fortæller Bubber til SE og HØR og fortsætter:

”Produktionsselskabet har fået carte blanche til at vælge de kendte, jeg skal portrættere. Jeg bliver så transporteret hen til en location med bind for øjnene uden at vide, hvem jeg skal bruge to dage sammen med. Og det er så den kendte, der fjerner bindet.”

LÆS OGSÅ: TV 2-vært afslører hemmeligt intimt bryllup

I første ombæring er der planlagt otte programmer med otte forskellige mennesker, som alle har en interessant historie at byde ind med – og en del på hjerte i det hele taget.

”Aftalen er, at jeg må spørge om alt,” siger Bubber til SE og HØR, inden han uddyber:

”Hvert program kommer til at køre i to spor. På dag et ved jeg ikke, hvem jeg skal møde, og jeg har derfor ikke haft mulighed for at researche på vedkommende. På dag to har jeg så haft mulighed for at læse op på den kendte, og har derfor mulighed for at gå endnu mere i dybden,” siger Bubber.

Optagelserne til programmet er allerede gået i gang, og Bubber har faktisk haft den første kendis i krydsforhør. Han vil naturligvis ikke afsløre navnet, men han kan sige, at det er en forretningsmand, der venter på et kedeligt brev fra retsvæsenet.

Lyder programmet interessant?

SE og HØR
Tags: 
Nøgleord: