Buspassager anklaget for at være gidseltager

Buspassager anklaget for at være gidseltager

image title: 
Foto: Fady Allan / Facebook

”Dette er et manifest. Jeg er gidseltager og kriminel”. Sådan starter Fady Allan sin Facebook-opdatering, efter han onsdag oplevede at blive beskyldt for at være gidseltager af en buschauffør i København.

Situationen opstod, da Fady Allan stod på bus 5A på Amagerbrogade. Mens han var på vej ind i bussen købte han en SMS-billet, men da billetten ikke var klar i det øjeblik, hvor han skulle vise den til buschaufføren, nægtede chaufføren at køre videre, før Fady Allan havde forladt bussen.

”Da det blev min tur, fortalte jeg chaufføren, at jeg modtager min billet om to sekunder, og før jeg færdiggjorde sætningen - modtog jeg min billet,” skriver han på Facebook.

LÆS OGSÅ: Politiet mistænker kvinder for at lyve

Chaufføren slukkede herefter bussen og spurgte Fady Allan, om han var klar over, at han havde taget resten af passagerne som gidsel. 

”Jeg troede, det var er dårligt forsøg på en joke, og grinte - men da bussen blev slukket, så forstod jeg hans "alvor". Og fortalte ham, at jeg ikke går af bussen, da jeg har en billet. Jeg satte mig mellem passagerne, og blev mødt med smil og forbavselse over chaufførens MEGET mærkelige adfærd,” fortæller han.

Hos Movia, der ansvarlig for busdriften på rute 5A, beklager man chaufførens voldsomme reaktion.

”Jeg synes ikke, det er noget, der berettiger den reaktion, Fady fik ud af det. Så operatøren Keolis, hvor chaufføren er ansat, tager en samtale med chaufføren. Vi tror på, at det varer længe, inden vi får sådan en situation igen,” siger Søren Englund, der er leder af Center for Drift, Operatører og Kunder hos Movia.
 
Da den næste bus kom steg passagerne af for at skifte bus, og her kunne de se, at buschaufføren havde skrevet ”POLITI HJÆLP POLITI” på bussens udvendige skilt.

Hvad synes du om chaufførens reaktion?

TV2

 


Tags: 
Nøgleord: