Byrådsmedlem truer LA-politikere på livet

Byrådsmedlem truer LA-politikere på livet

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
De sociale medier bliver hyppigt brugt til at dele holdninger om lidt af hvert, men det kan dog nogle gange gå lidt for hurtigt for visse personer. En af dem er utvivlsomt byrådsmedlem i Norddjurs Kommune, Tom Bytoft Hansen (S), der i går aftes fik offentliggjort et mildest talt uheldigt Facebook-opslag.
 
Her delte byrådsmedlemmet et billede af politikerne Joachim B. Olsen og Simon Emil Ammitzbøll, begge fra Liberal Alliance, med den tilhørende tekst: ”To Rigtig gode grunde til at bruge kondom!!”. Desuden var billedet fulgt af en tekst skrevet af Tom Bytoft Hansen selv, hvor der stod, at ”selv rottegift eller roundup tager dette ukrudt”.
 
LÆS OGSÅ: Kørte for stærkt: Folketinget vil ophæve V-medlems immunitet   
 
Opslaget blev efterfølgende opdaget af Simon Emil Ammitzbøll, der valgte at dele den sammen med sin utilfredshed, og derfor har Tom Bytoft Hansen nu fjernet billede og tekst fra sin Facebook-profil. Han beklager desuden episoden over for MetroXpress:
 
”Den jargon, jeg mange gange bruger, er sort humor og galgenhumor, når jeg taler eller er sammen med folk. Her kan folk se, om man har et smil på læben eller et glimt i øjet,” siger han og uddyber:
 
”Jeg kan efterfølgende se, at det ikke bliver modtaget på den måde, som jeg selv opfatter det. Jeg mener det ikke i en dybere hensigt, men fordi folk bliver ramt af den, så vælger jeg at komme med min beklagelse.”
 
Tom Bytoft Hansen kalder desuden sit opslag for ubetænksomt og hjernedødt og forklarer samtidig, at han har sendt en skriftlig undskyldning til både Simon Emil Ammitzbøll og Joachim B. Olsen.  
 
Hvad mener du om Facebook-opslaget? Er tonen på de sociale medier generelt for personlig?
 
MetroXpress

Tags: