Caroline Fleming skylder millioner væk

Caroline Fleming skylder millioner væk

image title: 
A. Singkham/123rf.com
Helt tilbage i slutningen af 2011 solgte Caroline Fleming sin ejerandel af Valdemars Slot til sin far – den samme andel, som hun købte af ham i 2003.

Den danske baronesse burde derfor være helt ude af den store gæld, der var i forhold til slottet, som hendes familie har ejet i 11 generationer.

Men ifølge tinglysningen står det ikke sådan til. Nu skylder baronessen og hendes afdøde far intet mindre end 21.402.415 kroner.

LÆS OGSÅ: Vred blogger: DR gør forskel på rige og fattige

Hvis gælden er fordelt ligeligt mellem Caroline Fleming og hendes afdøde far, betyder det, at hun skylder over 10,7 millioner kroner i en ejendom, som hun intet har at gøre med. Den resterende gæld – altså de 50.272.415 kroner skylder firmaet Valdemars Slot ApS.

Det er muligt at få opklaret, hvorfor Caroline Fleming fortsat står som skyldner i familieslottet.

Det er ikke første gang, Caroline Fleming og hendes far har bøvlet med gæld i forhold til Valdemars Slot. I de seneste regnskaber står der, at et lån ydet af eksamen Rory pludselig var med renter.

At hendes tidligere ægtemand Rory Fleming begyndte at opkræve renter, betød en udgift på 1.135.00 kroner for de to foregående regnskabsår.

Hvorfor tror du, at Caroline Fleming fortsat skylder penge i familieslottet?

​BT
 
Tags: 
Nøgleord: