Chok: Mand lå død i lufthavn i otte måneder

Chok: Mand lå død i lufthavn i otte måneder

image title: 
indukas/123rf.com
Den 53-årige amerikaner Randy Potter forsvandt den 17. januar efter arbejde og har siden da været meldt savnet af familien.

Nu otte måneder senere er han blevet fundet død i en bil i Kansas City lufthavn. Fundet af manden skete efter, at der blev rapporteret om en stærk lugt fra et parkeringshus nær lufthavnen.

”Bilen var parkeret i lufthavnens 'Economy Lot B' placeret lidt væk fra lufthavnens terminaler,” forklarer talsmand for Kansas City Aviation Department, Joe McBride ifølge Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Kendt musiker dræbt i helikopterstyrt

Liget af den 53-årige mand var så ødelagt, at det i starten var svært for efterforskerne at identificere manden, men efter noget tid kunne de konkludere, at der var tale om Randy Potter.

Familien er rystet over, at deres kære har siddet død i en bil i otte måneder, mens de har gået rundt i uvished.

”Hvordan er det muligt i USA? En bil kan bare stå der i otte måneder? Han burde være blevet fundet langt tidligere, hvis alle bare havde gjort deres arbejde, siger Randy Potters kone Carolina til The Kansas City Star ifølge Ekstra Bladet.  

Familien har hyret en række advokater og håber på, at de kan finde frem til, hvad der er sket, hvorfor og hvordan det kunne være muligt ikke at opdage den døde mand i hele otte måneder.

Hvad tror du, at der er sket?

Ekstra Bladet 
Tags: