Claus Elming er færdig som vært på TV2-program

Claus Elming er færdig som vært på TV2-program

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den populære TV2-vært Claus Elming afslører overfor BT, at han stopper som vært på TV2 Sporten.

Udmeldingen kommer efter, at Claus Elming har fået oplyst, at han ikke skal dække ishockey-VM der spilles på hjemmebane næste år.

”VM i ishockey var sådan set den sidste opgave, jeg troede, jeg havde tilbage, men jeg fik i går at vide, at de har valgt at gå i en anden retning” fortæller han til BT.
Claus Elming har allerede siden sidste år vidst, at han ikke længere skulle være en del af Tour de France-dækningen, og selvom hans tid som vært på TV2 Sporten slutter tidligere end forventet er han stadig ikke i tvivl om, at det har været 17 fantastiske år.

LÆS OGSÅ: Thornings døtre: Sådan er mor i virkeligheden

”For en sportsnørd som mig har det jo været vidunderligt at få lov at lave NFL, ishockey, Tour de France, Superliga, Wimbledon, skiløb, OL og ikke mindst langrend, som betyder meget for mig,” fortæller han til BT.

Men han giver samtidig udtryk for, at han med tiden har bevæget sig i en lidt anden retning.

”Jeg har de seneste år nok bevæget mig mere over i underholdningens retning og ikke haft min daglige gang på redaktionen. Jeg er jo freelancer og koster derfor ekstra at have tilknyttet.”Selvom det ærgrer Claus Elming, at han ikke skal dække VM i ishockey, der spilles i hans hjemby Herning, så ser han frem til at følge med fra tilskuerpladserne i Boxen i Herning.

Hvad tænker du om, at Claus Elming stopper som vært på TV2 Sporten?

BT 
 
Tags: 
Nøgleord: