Clooneys bedste ven afslører hemmelighed

Clooneys bedste ven afslører hemmelighed

image title: 
Foto: buzzfuss/123rf.com
Det vakte stor opsigt, da den evige kvindebedårer George Clooney for lidt over to år siden endelig faldt til ro og giftede sig med sin nuværende kone Amal Clooney. Nu bliver den 55-årige skuespiller så endnu mere afsat, for han skal være far til tvillinger, fortæller hans gode ven og skuespillerkollega Matt Damon:

”Jeg arbejdede med ham i efteråret, og han trak mig til side på settet, og jeg mener, jeg begyndte næsten at græde. Jeg var så glad på hans vegne,” sagde Matt Damon til Entertainment Tonight Canada under et pressemøde for hans kommende film 'Great Wall'.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Derfor blev jeg fyret

Da samtalen mellem de to skuespillervenner fandt sted, var Amal Clooney otte uger henne, så det varer nok ikke længe, før man begynder at kunne se en bule på den 39-årige kvindes mave. Ifølge Matt Damon er det et par heldige asener, der lige nu ligger lunt og godt i deres mors mave:

”Jeg er henrykt på hans vegne. Hun er fantastisk. Han vandt virkelig jackpotten. På alle niveauer. Hun er en bemærkelsesværdig kvinde. De bliver fantastiske. De bliver formidable forældre. De børn er heldige,” lovpriser Matt Damon.

George Clooney er blandt andet kendt for sine roller i tv-serien ’Skadestuen’, ’Oceans’-filmene og ’Gravity’, ligesom han er frontperson for Nespresso i deres reklamer. Amal Clooney er menneskerettighedsadvokat og repræsenterer blandt andre WikiLeaks’ Julian Assange og Ukraines tidligere statsminister Julie Timosjenko, mens hun desuden involverer sig i flygtningesager.

George og Amal Clooney har endnu ikke selv bekræftet graviditeten.  

Er George Clooney den lækreste mand i Hollywood?

BT
Tags: 
Nøgleord: