Cristiano Ronaldo benægter voldtægt

Cristiano Ronaldo benægter voldtægt

image title: 
Laurent Lairys/123rf.com
Den anerkendte fodboldspiller, Cristiano Ronaldo, skulle angiveligt være beskyldt for voldtægt tilbage i år 2010. For at undgå retssag betalte Real-Madrid spilleren 375.000 dollars, svarende til 2,6 millioner kroner, skriver det tyske magasin Der Spiegel.
 
Voldtægten skulle være sket på et hotel i Las Vegas, og den forurettede skulle angiveligt være en ung kvinde i 20’erne.  
 
Det tyske magasin ’Der Spiegel’ har fået fingrene i oplysningerne gennem platformen Football Leaks, hvor hele 18,6 millioner fortrolige kontrakter, mails, regneark og faktura er blevet videregivet. 
 
Hovedpersonen selv, Cristiano Ronaldo, benægter at have noget med sagen at gøre, og hans agent Jorge Mendes forklarer:
”Artiklen er ikke andet end et stykke journalistisk fiktion. Det påståede offer nægter at stå frem og bekræfte rigtigheden af anklagen. Avisen baserer hele deres fortælling på dokumenter, der ikke er underskrevet, og hvor parterne ikke er identificeret, på mail mellem advokater, hvor indholdet ikke handler om Cristiano Ronaldo, og hvis troværdiged ikke kan verificeres, og på et påstået brev, som skulle være blevet sendt til ham af det såkaldte offer, men som aldrig blev modtaget af Ronaldo.”

LÆS OGSÅ: Jason Watt ført bag lyset af DR

Jorge Mendes lægger heller ikke skjul på, at Cristiano Ronaldo tager skarp afstand til anklagerne og er opsat på at bevise sin uskyld.
 
”Anklagerne fra Der Spiegel er falske, og Cristiano Ronaldo vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at reagere på dem. En anklage om voldtægt er ulækker og skandaløs, og han vil ikke tillade, at den hænger over hans omdømme.”
 
Det er ikke første gang, at den verdenskendte fodboldspiller er anklaget for noget han ikke har gjort. Tilbage i december påstod Football Leaks, at Cristiano Ronaldo skjulte omkring en milliard kroner i skattely på De Britiske Jomfruøer. Det viste sig efterfølgende, at anklagen var falsk, da Cristiano Ronaldo fremlagde dokumenter, der viste hans uskyld.
 
Hvad tænker du om anklagen?
 
BT
Tags: