Crowdlending – Hvad er crowdlending og hvordan investere du?

Crowdlending – Hvad er crowdlending og hvordan investere du?

image title: 
Crowdlending – Hvad er crowdlending og hvordan investere du?
Sponsoreret innhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Crowdlending er blevet mere og mere populært i de senere år og der er intet der tyder på at denne popularitet kommer til at stoppe i fremtiden. Tværtimod så er der flere og flere der begynder at investere med crowdlending. Noget af det som lokker mange er det høje afkast man kan opnå med crowdlending, hvor man allerede inden man begyder at investere sine penge, ved hvor meget man forvente at få i afkat, som er en del anderledes end hvis man skulle investere sine penge i aktier, hvor man ingen anelse har omkring hvor højt et afkast man får.

Men lad os kigge på hvad crowdlending er og hvordan man kan komme i gang med at investere med crowdlending.
 

Hvad er crowdlending?

Crowdlending er en måde at investere på, hvor man går sammen med andre investorer som betgnes som ’’the crowd’’ som går ind og låner deres penge ud til folk der skal låne penge. Ofte så går lånevirksomheder ind og skaffer kapital til at låne ud til deres kunder igennem disse crowdlending platforme, hvor private investore får et fast og stabilt afkast på deres investeringer ved at gøre dette. Når man f.eks. investere i aktier, så har man ingen ide om at en aktie vil stige eller falde i morgen, mens man med crowdlending allerede fra start ved hvad ens afkast bliver om året på investeringen. Ofte kan man få et afkast på crowdlending som ligger på mellem 8 og 14 % om året hvilket ofte også er højere end man kan få ved aktier. Derfor er der mange investorer der begynder at investere med crowdlending, for at opnå dette faste og stabile afkast.

Derudover så vil man ofte med crowdlending også få månedlige udbetalinger af sin investering, som er afdrag på det lån man har investeret i. Det betyder at du hver måned vil kunne opnå en fast passiv indkomst som også er tiltalende for mange investorer. Disse penge kan du enten investere i flere lån eller trække ud til fornøjelser.
 

Hvordan investere man med crowdlending?

For at komme i gang med at investere med crowdlending, så skal du først og fremmest finde en crowdlending platform. En crowdlending platform er bindeledet mellem private investorer og de lånevirksomheder som skal have finansieret deres lån, hvilket også gør det lettere for begge parter at få styr på afbetalingerne m.v. Når du har fundet den crowdlending platform du syntes passer bedst til dig og som også giver dig de vilkår du vil have i forhold til det afkast du kan få samt hvor hurtigt du kan få pengene ud fra platformen igen, så skal du i gang med at oprette en konto.

Når din konto er oprettet hos dem crowdlending platform du har valgt, så er du faktisk klar til at overføre penge til din crowdlending konto og så er du i gang med at kunne investere i dine første lån.

 
Tags: