Cykelhandler i pinlig afsløring

Cykelhandler i pinlig afsløring

image title: 
Foto: Pixabay
En 35-årig cykelsmed fra Nørrebro blev torsdag anholdt, efter en kunde genkendte sin stjålne cykel i mandens butik. Han blev straks meldt til politiet.
 
Politiet beslaglagde herefter omkring 300 cykler, der nu skal tjekkes via deres stelnumre for at undersøge om nogle eller alle af dem er meldt stjålet.
 
Det er angiveligt ikke første gang, at en borger har fundet sin stjålne cykel hos den 35-årige cykelsmed. Blot et par uger før anholdelsen fandt en borger, Søren Nørmark, nemlig også sin cykel i butikken på Nørrebro.
 
“Jeg var på vej hjem til en ven, og cykelhandleren ligger ikke langt fra, hvor jeg bor. Ud af min øjenkrog lægger jeg så mærke til en cykel, der har den samme skrig-grønne farve, som min cykel havde,” fortæller Søren Nørmark, som først ikke troede, at det kunne være den samme.
 
LÆS OGSÅ: 19-årig: Ingen kan jo leve uden penge
 
“Men så besluttede jeg mig alligevel for lige at tjekke, og jeg kunne genkende den med det samme.”
 
Cyklen havde dog været gennem en mindre renovering, men noget gammelt tape og en refleks foran på cyklen afslørede, at det var Sørens cykel, som han mistede kun et par uger forinden.
 
Bagagebærer og cykellygter var blevet fjernet, og cyklen havde fået et lag nyt maling.
 
“Først tænkte jeg, kan det virkelig være rigtigt? Da jeg så var overbevist, besluttede jeg mig for, at den skulle med hjem,” siger Søren Nørmark.
 
LÆS OGSÅ: Døgnapoteker må dreje nøglen om

Nørmark ringede til butiksejeren for at få låst cyklen op:
 
“I telefonen sagde han så, at den var blevet indleveret af en grønlænder for nogle dage siden, som ville have den repareret. Men at jeg bare kunne tage den.”
 
“Jeg valgte at tro på cykelhandlerens historie, men jeg er da ikke så sikker nu,” fortæller Søren Nørmark til Ekstra Bladet.
 
Tror du på butiksejerens historie? Og har du nogensinde oplevet at finde din egen stjålne cykel?
 
Ekstra Bladet
 
Tags: