Døde i forsøg på at redde hundehvalpe

Døde i forsøg på at redde hundehvalpe

image title: 
Foto: Oleg Proskurin/123rf.com
Hvad der skulle have været en heltegerning, endte helt galt for den 30-årige amerikaner Matthew Allan Johnson. I et forsøg på at redde to hundehvalpe, som var faldet i et hul i hans baghave, faldt der nemlig så meget jord ned i hullet, at det fangede ham.
 
”Hvis han troede, at noget dyr eller menneske var i problemer, ville han gøre alt, hvad han kunne for at få dem ud af problemerne,” siger sheriff, Brian Wolfe, som kendte Matthew Allan Johnson personligt.
 
LÆS OGSÅ: Åd kærestens kæledyr som hævn
 
Sheriffen kunne ikke forklare, hvordan der var kommet sådan et stort hul i Matthews baghave, men han blev fundet med hovedet i jorden, mens kun benene var oppe i den fri luft. Man antager, at han døde af kvælning fra vægten af jorden.
 
Allan Matthew Johnsons ven prøvede at få fat i ham per telefon, men da han ikke kunne få fat på ham, tog han forbi huset, hvor han fandt den livløse Allan.
 
Familien ønsker ikke at udtale sig i sagen, men siger, at en ven vil adoptere alle hans hunde. Derefter vil vennen forsøge at sælge hundene, så han kan betale udgifterne til begravelsen.
 
Ville du forsøge at redde et dyr, hvis du vidste, at det kunne bringe dit eget liv i fare?
 
Dagens.dk
Tags: 
Nøgleord: