Døde for at undgå voldtægt

Døde for at undgå voldtægt

image title: 
Foto: silverjohn/123rf.com
Den 20-årige model Gülay Bursali havde sammen med sin kæreste fået nøglerne til en ferielejlighed i Istanbul, og var efterfølgende taget ud for at feste med nogle veninder.

Da de vendte tilbage til lejligheden, kom ejendomsmægleren forbi med den forklaring, at han skulle ind og hente nogle ting. Men da ejendomsmægleren blev lukket ind, viste det sig, at han også havde en ven med. De to venner tæskede Gülay Bersalis kæreste, tog hans telefon og låste ham inde på et værelse.

Derefter hev de Gülay Bersali med ind på et andet værelse, hvor de afklædte hende. Dog lykkedes det den 20-årige Gülay at få åbnet et vindue, så hun kunne klatre ud og tilkalde hjælp.

LÆS OGSÅ: Nu kan du lære sprog, mens du sover

”Jeg hørte nogen skrige efter hjælp, og jeg troede, det var nogen, der lavede sjov. Men så så jeg en nøgen kvinde hænge ud af vinduet,” siger et vidne ifølge Ekstra Bladet til en lokal tyrkisk tv-station.

Han fortæller ydermere, at han hørte kvinden true med, at hun ville springe, hvis overfaldsmændene forsøgte at trække hende tilbage til lejligheden.

”Jeg sagde ikke noget, for jeg fornemmede, at hvis hun bevægede sig bare en lille smule, så ville hun falde. Jeg ringede bare til politiet. Mens jeg gjorde det, sprang hun,” fortæller vidnet.

Desværre kostede springet kvindens liv. Det lokale politi leder nu efter de to overfaldsmænd.

Ville du også hellere risikere at dø end at blive voldtaget?

Ekstra Bladet
 
Tags: