Døende barnebarn fik pilot til at vende om

Døende barnebarn fik pilot til at vende om

image title: 
Foto: Noratm, 123rf.com
Et fly fra Etihad Airways var på vej ud på landingsbanen i Manchester Lufthavn klar til at lette med kurs mod Australien, da to passagerer modtog en sms om, at deres barnebarn var blevet hasteindlagt.

Sms’en kom fra parrets svigersøn, der bad dem skynde sig til hospitalet.

“De kørte på landingsbanen, da de fik beskeden om, at deres barnebarn var blevet indlagt på intensivafdeling. De gav beskeden videre til personalet, som snakkede med kaptajnen, der valgte at vende om,” siger rejsearrangøren Becky Stephenson til The Independent.

LÆS OGSÅ: Politi redder drengs fødselsdag

Bedsteforældrene er nu lykkelige for, at den barmhjertige pilot udskød flyvningen, for det gav bedsteforældrene mulighed for at sige farvel til deres barnebarn, der døde dagen efter.

“De havde slet ikke forventet, at personalet ville gøre det for dem. Men man gyser jo ved tanken om de personlige konsekvenser, det ville have haft, hvis de ikke var kommet af flyet,” siger Becky Stephenson.

Ikke nok med at parret fik lov at sige farvel til deres barnebarn, vil Etihad Airways efter sigende også forære bedsteforældrene nye flybilletter, så de kan komme til Australien, hvor de har familie.

Tror du, at alle flyselskaber ville gøre det samme? 

TV2