Dansk kvinde mistede alt og blev millionær

Dansk kvinde mistede alt og blev millionær

image title: 
Dean Drobot/123rf.com
Det var et opkald mandag morgen, der ændrede en 62-årig kvinde fra Fredericias liv.

Opkaldet kom fra Danske Spil, der overbragte nyheden om, at kvinden havde vundet en million kroner efter at have spillet ’Millionærgarantien’. Det skriver Ekstra Bladet.

”De fortalte, at jeg havde vundet en million på Millionærgarantien. Jeg var sikker på, det var telefonfis. Der er jo så mange skøre mennesker, der ringer. Men jeg har tjekket min spilkonto. Og det er rigtig nok. Jeg har vundet,” fortæller kvinden til Danske Spil ifølge Ekstra Bladet.

Pengene faldt et tørt sted, for den 62-årige kvinde og hendes mand var gået tidligere gået personligt konkurs og havde været nødsaget til at sælge både hus og sommerhus.

LÆS OGSÅ: Nedtur for populær landmand: Bor i campingvogn

I ti år havde kvinden spillet Lotto, men da hun og manden gik konkurs, overvejede hun at stoppet abonnementet hos Danske Spil, men det mente hendes bankrådgiver ikke var en god idé.

I stedet sagde bankrådgiveren ’Så vinder i jo aldrig.’

Den 62-årige kvinde er deres bankrådgiver evig taknemmelig for, at han fik dem til at beholde abonnementet.

”Jeg sender da en ekstra kærlig tanke til vores bankrådgiver. Det har jo været vores store drøm at vinde. Jeg er simpelthen så glad og i aften skal vi ud og spise en rigtig god middag,” siger hun til Danske Spil ifølge Ekstra Bladet.

Hvad ville du bruge én million kroner til?

Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: