Dansk musiker scorer tidligere model

Dansk musiker scorer tidligere model

image title: 
loganban/123rf.com
Det skriver Her og Nu ifølge BT.
 
Den 44-årige rappers nye flamme er lige lidt ældre en ham selv. Nemlig 51-årige Rikke Namunyak Marott, som er forfatter, universitetsstuderende og tidligere model. Blandt andet i London, New York og Los Angeles.
 
Tilbage i 2003 fik hun sin debut som skribent i Politiken og har siden arbejdet som freelancer for danske aviser og magasiner. Det skriver BT.
 
Rikke Namunyak Marott bekræfter forholdet over for Her og Nu.
 
”Vi kender hinanden fra Facebook. Han inviterede mig på en date, og nu er vi kærester, forelskede og glad. Så det er alvor,” siger hun til ugebladet ifølge BT.
 
LÆS OGSÅ: TV2-vært køber millionvilla 
 
Før dette forhold var Jokeren sammen med stewardessen Cindie Buus i tre år. Derudover har han dannet par med Chili Talulah, sin han har sin datter med. Tidligere har han også dannet par med topmodellen Louise Pedersen og sangerinden Szhirley.
 
Jokeren hittede i 2003 med numrene ’Havnen’ og ’Kvinde Din’. Han har også prøvet kræfter med skuespiller i komedien ’Fidibus’ og som dommer i TV2-programmet ’Talent’ i 2009 og 2010.
 
Derudover har rapperen aldrig lagt skjul på sit stofmisbrug. I 2015 fortalte han på åbent tv, at han var påvirket af både alkohol og kokain.
 
”Både lovlige og ulovlige. Jeg har ligget med influenza, så jeg har blandt andet taget Panodil, Nikotin, Koffein, alkohol, og så har jeg også taget en streg kokain,” sagde han på direkte tv.
 
Hvad tænker du om det nye forhold?
 
BT
Tags: