Dansk musikstjerne siger ja til kæresten

Dansk musikstjerne siger ja til kæresten

image title: 
maroti/123rf.com
Den danske popstjerne Bryan Rice skal giftes. Kæresten, Mads Enggaard, fik et rungende ja, da han friede til en Marie Key-koncert i Vega sidste år. Det afslører popstjernen i ugebladet TÆT PÅ ifølge Ekstra Bladet.
 
”I år har vi kendt hinanden i 10 år, og vi enten er fyldt eller fylder begge to 40 år i år, så det passer godt på den måde, ” siger Bryan Rice til Ekstra Bladet.
 
Brylluppet skal afholdes den 16. juni på Københavns Rådhus, og det bliver parrets ven – Tommy Petersen – der sidder i Borgerrepræsentationen for Det Radikale Venstre, der skal stå for vielsen.
 
Det er ikke popstjernen selv, der har friet til kæresten, men for en del år siden, gav Bryan Rice en ring, der indikerede, at han ikke ville sige nej, hvis et frierier kom på tale.

LÆS OGSÅ: Kendispar: Sådan skal vores bryllupsrejse være

”Det var mig, der gav Mads en ring for mange år siden, da vi var i Hongkong for at spille en koncert. Så var det Mads, der spurgte sidste år, om vi skulle se at gøre noget ved det, ” siger popstjernen.
 
Parret har boet sammen i ni år og er en del af en moderne regnbuedamilie, hvor parret sammen med moderen Gry har en datter, der fylder to år i næste måned.
 
”Gry bor på Vesterbro, vi bor på Amager, og så deles vi sådan halvt om halvt om Liv. Jeg skal faktisk være alene med hende de næste to uger, da Mads skal til Lissabon med Grand Prix-holdet,” siger Bryan Rice.
 
Hvad er din holdning til regnbuefamilier? 


Ekstra Bladet
Tags: