Dansk playboy bliver far til fire

Dansk playboy bliver far til fire

image title: 
Alena Saklakova/123rf.com
Ifølge Ritzau kom Bjerrehus og Virgarsdóttirs søn til verden mandag morgen på Rigshospitalet.

Hvilket den nybagte mor gav udtryk for på de sociale medier ifølge Ekstrabladet:

”I går (mandag, red.) kom denne lille bandit endelig til verden, og han er fuldstændig perfekt, skriver Gunnvør Virgarsdóttir til sit Instagrambillede, hvor hun ammer sin nyfødte søn.

LÆS OGSÅ: Ældre kvinder er bedst til sex

Tilbage i december delte eksparret et skanningsbillede på Instagram, hvilket kom som et stort chok for mange, da Bjerrehus og Virgarsdóttir ikke havde dannet par i mange år på daværende tidspunkt.

Ungkarlen har i forvejen teenagesønnen Oscar fra et tidligere forhold, og sammen med Virgarsdóttir har han to små piger – Hanna og Sigga.

Tidligere har reality-stjernen udtalt, at Bjerrehus kun er med på sidelinjen og ikke er en ansvarsfuld far for sine børn, men forud for premieren på TV3-programmet ”Forsidefruer” fortalte Gunnvør tilbage i marts til Ritzau, hvorfor hun alligevel havde valgt at få et tredje barn med den tidligere fotomodel.

”Jeg har altid gerne villet have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde. Børnene bor hos mig. Oliver er med på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til”, sagde Gunnvør til Ritzau tilbage i marts.
 
Hvad synes du om parrets beslutning med et tredje barn?

​Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: