Dansk prins fortsætter modelkarrieren

Dansk prins fortsætter modelkarrieren

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Siden Fashion Week i London har den 18-årige prins fået taget en række billeder af Modelbureauet Scoop Models. Samtidig er det også kommet frem at den unge, danske prins er blevet tilknytte bureauet. Det skriver Dagens.dk.
 
”Jeg kan bekræfte, at han er repræsenteret af os. Jeg kender hans mor, og begge forældre har bakket op og været forstående og støttet deres søn, ” sagde indehaver af Scoop Models, Bente Lundquist, til BT ifølge Dagens.dk.
 
Prinsen kan i øjeblikket også opleves på forsiden af det internationale modemagasin Dust.. Magasinet kommer kun to gange årligt, og på den seneste udgivelse, fik prins Nicolai æren af at pryde forsiden.

LÆS OGSÅ: Maria Montell skriver offentligt brev til kronprinsen
 
På forsidebilledet, der er i sort-hvid, ses prins Nikolai iført mørke jeans og en ærmeløs, sort bluse, mens han sidder på en stol og kigger direkte ind i kameraet.
 
Selv om den danske prins tydeligvis kan få en stor karriere inden for modebranchen, så har han selv løftet sløret for, at han gerne vil påbegynde den toårige reserveofficer uddannelse på Hærens Sergentskole i Varde.
 
Hvad tænker du om prinsens modelkarriere? 

Dagens.dk 
Tags: 
Nøgleord: