Dansk reklame er for fræk til Facebook

Dansk reklame er for fræk til Facebook

image title: 
Foto: Screenshot fra videoen
Blondiner, bare bryster og kvindelige kønsdele. Det er nogle af de virkemidler biludlejningsfirmaet, Lej Et Lig, bruger i deres nye reklamefilm. Men videoen var altså for meget for Facebook-moderaterne, hvilket gjorde, at man hurtigt fjernede videoen igen.

Med sloganet: ”Vi er ligeglade med, hvad du bruger vores biler til”, illustrerer firmaet, hvordan man blandt andet kan bruge firmaets biler til vovede sexeskapader, uden at man hører for det. Og med masser af bar hud, frække damer og SM-udstyr går man altså hele vejen og forsøger at sælge budskabet med sex.

LÆS OGSÅ: Sygehus opfylder patients største drøm

”Den er en del af en række reklamer vi har lavet, hvor pointen er, at vi er ligeglade hvad du bruger vores biler til. Alle reklamerne er lidt en overdrivelse, der fremmer forståelsen. Det er den her også, og det er sådan set det. Vi synes bare det kunne være sjovt at lave noget, der også var lidt frækt,” udtaler medejer af Lej et lig Nicky Dickson sig til Ekstra Bladet.

Men videoen blev altså fjernet efter 16 minutter, hvilket ifølge Nicky Dickson var hurtigere, end man havde regnet med.
Til Ekstra Bladets spørgsmål om, det ikke var forudsigeligt, at videoen blev fjernet så hurtigt, svarer Nicky Dickson:

”Jo, det er det selvfølgelig, når man tænker bagud, så kan man godt sige at det er forudsigeligt. Men det var ikke hvad vi regnede med, da vi lagde den op.”

Se den frække video HER!

Synes du, at videoen går over grænsen eller er Facebook for strenge i deres censur?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: