Dansk skuespiller i sorg

Dansk skuespiller i sorg

image title: 
Wutthichai Luemuang/123rf.com
I januar 2018 mistede den kendte skuespiller Lotte Andersen sin far, og det tog hårdt på hende. Skuespillerens far var syg i en længere periode med blandt andet demens. Det fortæller hun til ugebladet Søndag ifølge Ekstra Bladet.
 
”Det er svært at være syg og dement. Man befinder sig jo i en konstant forvirring og glemmer, hvorfor man har ondt. Min far fik bl.a. nogle angstanfald, fordi han ikke kunne få vejret. Heldigvis glemte han dem kort efter, men han havde det virkelig skidt til sidst. Alt i alt var det faktisk godt, at han ikke skulle trættes med sygdommen længere, siger 55-årige Lotte Andersen.
 
Men med faderens død, mistede den danske skuespiller også en del af hende selv.

LÆS OGSÅ: Så dyr er kronprinseparrets mobilregning 

”Det var nytårsaften, vi skålede i champagne og så på fyrværkeri. Inden han søde, gav han udtryk for, at han havde haft et godt liv og et dejligt ægteskab. Hans ord gjorde indtryk på os, og vi vil altid have et smukt minde fra den dag. Da min far døde, forsvandt der en del af mig, ” forklarer hun i interviewet ifølge Ekstra Bladet.
 
Selvom Lotte Andersen mistede en del af sig selv ved faderens død, så tilføjer hun til Ekstra Bladet, at hun er glad for, at han levede et godt og lykkeligt liv.
 
Lotte Andersen har spillet med i en række danske film. Blandt andet ’En kort en lang’, ’Solkongen’ og ’Oh Happy Day’. Derudover har skuespilleren også haft roller i tv-serier. Blandt andet ’Rita’, ’Broen’, ’Krøniken’ og ’Forbrydelsen’.
 
Har du mistet nogen, som stod dig nær? 

Ekstra Bladet
Tags: