Dansk solist klar til populært program på TV2

Dansk solist klar til populært program på TV2

image title: 
Francis Dean/123rf.com
For ottende gang tænder TV2 op for ’Toppen af poppen’, hvor nogle af landets bedste musikere sættes sammen for at fortolke hinandens musik og spille hinandens sange. Det skriver Ekstra Bladet.
 
Avisen kan i dag fortælle, at Pernille Rosendahl er blande de solister, der skal deltage i næste sæson af ’Toppen af poppen’.
 
”Jeg er glad for at være en del af et stærkt hold. Det er en kæmpe udfordring at skulle fortolke andre menneskers numre. At få gjort materialet klart er en storopgave, som jeg glæder mig til at give mig i kast med, siger Pernille Rosendahl ifølge Ekstra Bladet.
 
LÆS OGSÅ: Store forandringer i næste års 'X Factor'
 
Det er fortsat en hemmelig, hvem de andre deltagere er. Men Pernille Rosendahl afslører dog, at det var en af de andre sangerinder, der fik hende til at takke ja til at være med i programmet.
 
”Jeg har sagt ja, fordi der er et dansk ikon med. Hun har været et kæmpe forbillede fra jeg var barn, og jeg kunne ikke sige nej til denne unikke mulighed, for at møde hende via musikken. Der er så få kvinder i den danske musikbranche og denne person har, igennem årene, inspireret mig enormt, lyder det hemmelighedsfuldt fra Rosendahl. 
 
Optagelserne til programmet starter i slutningen af april, mens seerne først kan se med til efteråret.
 
Hvad er din holdning til ’Toppen af poppen’?
 
Ekstra Bladet
Tags: 
Nøgleord: