Dansk tragedie: Hustru blev kogt og parteret

Dansk tragedie: Hustru blev kogt og parteret

image title: 
Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Den indonesiske hustru Mayang Prasetyos blev fundet parteret. Dele af hendes krop blev fundet i en gryde, mens resten lå i sorte plastiksække. En politibetjent fandt Mayang i parrets lejlighed, efter en elektriker havde rapporteret om mistænkelige forhold, skriver news.com.au.

Parret mødte hinanden på en bar i Melbourne i Australien, hvor de begge arbejdede som prostituerede. Mayang Prasetyo ville gerne blive i Australien, mens Marcus Volke gerne ville til Europa og få adgang til dyre homoseksuelle klubber.

LÆS OGSÅ: Talentshow-deltager sexmisbrugte mindreårige piger

Det førte parret til Danmark. Livet tog hårdt på Marcus Volke, hvilket ledte til, at han endte med at dræbe, partere og koge indoneseren, hvorefter han begik selvmord ved at skære sin egen hals over, skriver Brisbane Times ifølge BT.

Marcus Volke levede et dobbeltliv, da familien troede, at han arbejdede som kok, og derfor kunne rejse til Europa. Ægteskabet med Mayang Prasetyo, vidste familien heller ingenting om.

Politiet mener, at det var derfor, Volke valgte så ekstreme metoder for at skille sig af med Mayangs krop. De mener altså ikke, at mordet var overlagt, men at det i stedet skete i affekt under et skænderi.

Volkes dobbeltliv var tæt på at blive afsløret, og det prøvede han derfor at undgå.

Nu er sagen kommet for retten, da familien ønsker at klargøre årsagen til mordet. Mandag kom det frem, at Volke blandt andet led af angst, depression og søvnproblemer.

Hvad, tror du, lå til grund for det groteske mord?

​BT
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter