Danske muslimer køber falske mødomme

Danske muslimer køber falske mødomme

image title: 
Foto: Jasmin Merdan/123rf.com
De færreste vil nok foretrække, at sengen er fyldt med blod, første gang de har sex med deres partner, men der er undtagelser – og åbenbart en del af dem.

I hvert fald kan Radio24syv afsløre, at to udenlandske firmaer alene sidste år solgte mere end 500 falske jomfruhinder til danske kunder, som ønskede at bløde, første gang de skulle have sex med deres mand.

De falske jomfruhinder består af en lille gelehinde, der indeholder enten okseblod eller farvestof, som ligner blod. Den hinde skal kvinden så sætte op i skeden, en halv time inden hun har sex, hvorefter der går hul på hinden, og blodet flyder ud, når manden trænger ind i hende.

LÆS OGSÅ: Borgmester i uføre: Læste fortrolige mails

Men hvorfor alt det besvær? Det har Susanne Fabricius, projektchef i organisationen EtniskUng, en forklaring på:

”Der er stadig en meget stærk forventning til de muslimske piger om, at de skal være jomfruer ved ægteskabsindgåelse, og det kan gøre pigerne meget bekymrede, meget pressede, og de kan være så desperate, at de kan overveje selvmord,” siger Susanne Fabricius ifølge TV 2.

Et af de firmaer, Radio24syv har talt med, er tyske VirginiaCare. Ifølge dem har efterspørgslen på firmaets falske jomfruhinder været stigende det seneste år – ikke kun i Danmark, men i hele verden:

”Vi tror, at mange kvinder er interesserede i vores produkt, fordi det er billigere og nemmere end for eksempel en operation, hvor man genskaber mødommen. Vores produkt er derimod risikofrit,” fortæller en af firmaets medarbejdere, Daniela Lindemann, til Radio24syv.

En falsk jomfruhinde koster 400-600 danske kroner og bliver sendt med posten i en diskret indpakning, eksempelvis en lille smykkeboks.

Hvad mener du om, at muslimske kvinder føler sig nødsaget til at købe en falsk mødom?

TV 2
Tags: 
Nøgleord: