Dansker droppede skrabeloddet – det skulle hun ikke have gjort

Dansker droppede skrabeloddet – det skulle hun ikke have gjort

image title: 
Foto: Scott Rothstein/123rf
Du kender måske følelsen. Du står ved kassen i supermarkedet og kigger ned på plasticmontren med skrabelodder fra Danske Spil. Du overvejer at købe ét, men dropper ideen igen, da man alligevel aldrig vinder.

Sådan tænker de fleste måske, og det galdt også en kvinde, der i en kiosk i Esbjerg blev spurgt af forhandleren, om ikke hun ville tage chancen med et Mega Quick-skrabelod. Det havde hun dog ikke lyst til, da hun hellere ville købe nogle billigere skrabelodder.

Men den enes død er som bekendt den andens brød, for senere kom en ung esbjergenser ind i samme kiosk. Han valgte at købe netop dét skrabelod, som kvinden tidligere havde afvist at købe. Efter at have skrabet loddet måtte den unge mand nive sig selv i armen:

”Har jeg set rigtigt? Er der 5.000.000 kroner på det her lod,” skulle den unge mand, der har valgt at være anonym, ifølge forhandleren have spurgt ifølge BT.

Hos Danske Spil er man glad på den unge mands vegne, men understreger samtidig, at han har været ekstremt heldig:

”Skrabelodderne handler i den grad om held, og det må man sige, at den unge mand havde en del af den pågældende dag. Det er nok ikke en historie, der går i glemmebogen for hverken vinderen eller forhandleren lige foreløbig. Det gælder om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt,” siger kommunikationsrådgiver hos Danske Spil, Sofie Ustrup, der samtidig kan fortælle, at den unge mand vil bruge nogle af pengene på en rejse til Asien.

Har du haft heldet med dig ved at skrabe eller spille?

BT
Tags: 
Nøgleord: