Danskerne: Dyrekort er vigtigere end mobning

Danskerne: Dyrekort er vigtigere end mobning

image title: 
Foto: Working Word/Flickr Creative Commons
Historier om mishandlede hunde og kattekillinger og samledyrekort har fyldt meget både på facebook og i mediebilledet de sidste par uger. Derfor er det et stort irritationsmoment for afsenderen af det sure facebook-opslag, som er blevet delt mere end 3.000 gange, at der tilsyneladende ikke er nogle der bliver vrede over det seneste afsnit af TV2s serie ‘På røven i Nakskov’.
 
“Frygtelige scener med 14-årig-ish usikker dreng der bliver mobbet beyond, noget, jeg har set. Får bl.a. tilsendt billeder på Facebook af blodige hænder, med beskeden om, at sådan ser afsenderens hænder ud, når de er færdige med at banke drengen,” skriver David Tarp på facebook, som til daglig arbejder som presserådgiver for  Socialdemokraterne.
 
LÆS OGSÅ: Video: Far overrasker sin søn i badet
 
I opslaget forklarer Tarp, at det i sig selv er deprimerende tv at se på, men at det langt fra er det værste:
 “Det, der gør mig mest deprimeret, er den totale mangel på indignation og forargelse fra folkemasserne,” skriver han.
 
“Hvorfor er det, at de tusindvis af danskere, der hælder alt deres forargelse og vrede over dyremishandling, tilsyneladende ikke reagerer når en dreng bliver mishandlet? Hvor er vreden mod de svinske drenge? Hvor er vreden mod skolen, der tilsyneladende intet gør?,” skriver David Tarp og slutter af med følgende konklusion:
 
“Jeg bliver simpelthen så gal over, at ingen bliver gale på andet end dyremishandling og latterlige dyrekort.”
 
Er du enig med David Tarp? Hvad er din holdning til hans opslag?

 
BT
 

Tags: