Dansktop forbudt: Keld Heick arrig på DR

Dansktop forbudt: Keld Heick arrig på DR

image title: 
ricochet64/123rf.com
Den danske sanger og tv-vært Keld Heick er langt fra fan af DR for tiden. For DR har valgt at boykotte dansktop musik i radioen på kanalerne P4 og P3.

”DR har meddelt, at det er forbudt at spille dansktop på de to store radiokanaler P4 og P3. Musikken henvender sig især til det ældre publikum, og det er uartigt af DR at fratage en så stor skare af lyttere muligheden for at høre dansktop på deres radiostation,” siger Keld Heick til HER&NU. 

Keld Heick mener ikke, at det kan være rigtigt, at folk der vil høre danskpop skal være nødsaget til at anskaffe sig en DAB-radio.

LÆS OGSÅ: DR: Betalt frokost koster ansatte jobbet

Han mener derimod netop, at radioen bør spiller flere forskellige genre, så det ikke bliver så ensformigt.

”Jeg bliver så træt af en radiokanal, der spiller den samme musik hele tiden. Jeg synes, det er vidunderligt, at man det ene øjeblik kan høre Birthe Kjær og det næste øjeblik Volbeat,” siger Keld Heick til HER&NU.

Det er dog fortsat muligt, at hører Keld og Hilda spille live, da de blandt andet tager rundt og spiller på en række plejehjem.

”Hilda og jeg spiller for de ældre på plejehjemmene, og de er et fuldstændig lige så fantastisk publikum, som alle andre,” fortæller Keld til HER&NU.

Hvad tænker du om afskaffelsen af dansktop på P3 og P4?

HER&NU 
Tags: 
Nøgleord: