Datter frygter at tyve har sniffet afdød mor

Datter frygter at tyve har sniffet afdød mor

image title: 
Foto: Luca Alarico Sperotti/123rf.co
Carolyn Parkers afdøde mors aske blev for nyligt stjålet fra hendes bil. Men hvad Carolyn Parker frygter endnu mere er, at tyvene har sniffet resterne af moderen, fordi de kunne tro, at det var stoffer.
 
Det skriver det amerikanske medie CBS Boston ifølge Ekstra Bladet.
 
Amerikanske Carolyn Parker efterlod moderens aske i en lille plastikpose i en kasse i handskerummet i sin ulåste bil. Tyvene havde efterfølgende været forbi, men havde kun stjålet asken, og ladet både dyre solbriller, en guldkæde og kontanter ligge. Derfor tror Carolyn, at de nok har forvekslet asken med stoffer.
 
”Det var mørkt, og de kunne måske ikke se, præcist hvad det var. De ville ikke have taget det, hvis de vidste, hvad det var. Jeg har ondt af dem,” fortæller hun og fortsætter:
 
”Alt andet kan erstattes, men det var min mors aske.”
 
Det var en forglemmelse, at Carolyn Parker ikke havde låst bilen, og da hun fandt kassen i bunden af bilen var hun ikke i tvivl om, at tyvene havde været ude efter stoffer.
 
”Vi har et kæmpe problem med stoffer. Det er tydeligt, at personen, som gennemgik min bil har været desperat”.
 
Egentlig havde den sørgende datter planlagt, at asken skulle have været en halskæde, som hun kunne bære til minde om sin mor, og det var faktisk meningen, at den skulle blandes med asken fra hendes afdøde søn, for på den måde kunne hun holde dem tæt altid.
 
”Men det kan jeg ikke nu,” siger Carolyn og fortæller, at hun synes det er 'ydmygende' at nogen, kan have indtaget hendes mor.
 
Hvordan ville du reagere, hvis nogen havde stjålet din mors aske?
 
Ekstra Bladet 
Tags: 
Nøgleord: