De er de pædofiles værste mareridt

De er de pædofiles værste mareridt

image title: 
Vladimir Povlavskis/123rf.com
Gruppen Dark Justice blev kendt for lidt over et år siden, da det kom frem, at gruppen bruger lokkende metoder til at fange pædofile over internettet. Gruppen består af to mænd fra Newcastle i Nordengland.

Officielt har politiet ’opsagt’ samarbejdet med gruppen, og regeringen har meldt ud, at der ikke er plads til gruppen i England. På trods af dette, har Dark Justice alligevel været involveret i mere end 20 anholdelser af pædofile.

Gruppen blev stiftet sidste år i september, da de to mænd fra Newcastle havde fået nok af alle de nyheder om pædofile sager, der fandt sted i England. De stiftede gruppen, Dark Justice, der havde til opgave at fange hænge pædofile ud på internettet og samtidig overdrage dem til de britiske myndigheder.

LÆS OGSÅ: Rocker lemlæster pædofil i fængsel 

Dark Justice lavede flere falske profiler på datingsites og andre fora, hvorfra de udgav sig for at være piger i alderen 11-14 år. Når så en mand har taget kontakt til en af de falske profiler, chatter de i seksuelle undertoner med de fremmede mænd, og aftale at mø
des for at dyrke sex.

Når de uvidende mænd tropper op på mødestedet, står de to mænd fra Dark Justice klar med et kamera og konfronterer de såkaldte ’pædofile’. Myndighederne kontaktes samtidig, og baseret på de fremmede mænds intentioner om seksuel omgang med yngre piger, bliver de idømt x antal måneder i fængsel og kommer på en liste over sexforbrydere i de næste ti år.

Dark Justice har skabt blandede holdninger. Mange applauderer deres arbejde i den gode sags tjeneste, og anerkender deres hjælp til myndighederne.

Men gruppen har også måtte hæfte for en del kritik. Et af punkterne er, at gruppen fremprovokerer følelser og handlinger hos personer, der normalt aldrig ville gøre alvor af deres fantasier om seksuel omgang med yngre piger.

Hvad mener du? Er det i orden at to civile tager sagerne i egen hånd, eller er det politiets arbejde?

DailyMail
Tags: 
Se debatter