De største business trends lige nu

De største business trends lige nu

Dette indhold er sponsoreret.

Forretningsverdenen byder altid på noget nyt og noget bedre. Iværksætterne kommer konstant på nye idéer, og vi må heller ikke glemme, at de teknologiske fremskridt er enorme i øjeblikket.
 
Måske følger du allerede et par kendte iværksættere, som for eksempel Michael Ginnerskov Jensen, for at finde inspiration. Men udover at følge personer er det også oplagt at følge de store business trends, så du ved, hvor pengene strømmer hen i øjeblikket. Her er nogle eksempler på store business trends i 2020 og frem.
 

Kunstig intelligens (AI)

Store virksomheder som Samsung og Sony er dybt investerede i AI og arbejder konstant på ny teknologi. Men det er der også mindre startups, der gør. Selvom kunstig intelligens har eksisteret længe, dog i en mere beskeden form, så er der for alvor fremskridt i øjeblikket.
 
Forhåbningen er at AI kan gøre hverdagen bedre i form af nye innovationer. Samtidig er AI stort inden for spilindustrien, og det formodes også at bryde igennem i andre brancher, som man måske ikke umiddelbart forventer.
 

Online subscription model

Mange hjemmesider tjener penge på subscriptions frem for traditionelle salg. Populære blogs har længe kørt med denne forretningsmodel, men det er nu mere oplagt end før - især content creators nyder godt af subscription-baserede løsninger, hvor de tjener direkte penge fra deres følgere frem for at tjene på reklamer.
 

E-commerce generelt

E-commerce er større end nogensinde før. Vi køber mere og mere på nettet, hvilket den globale pandemi egentlig bare har sat mere tryk på.
 
Nethandel er kommet for at blive, og de fleste ved allerede, at udvalget af ting er langt større på nettet end i enhver fysisk forretning - endda uanset hvilken branche, der er tale om.
 
Derfor kan der være rigtigt stort potentiale i en online forretning, hvor der enten sælges produkter eller ydelser. Det bør overvejes som alternativ til at starte en fysisk forretning, og enhver fysisk forretning bør kraftigt overveje at træde ind på netmarkedet for at skabe endnu flere salg.
 

Smart home

Vores hjem ændrer sig på mange måder. Og her taler vi ikke kun om design og moderne møblering, selvom det snildt kunne være et afsnit for sig selv.
 
Vi taler i stedet om smart home udstyr, som gør hjemmet moderne og funktionelt. Google såvel som Apple og Amazon arbejder stærkt på udstyr, der gør at vi kan styre alt i hjemmet med stemmen alene. Det er smart, og det vinder meget frem i USA - derfor må vi forvente samme tendens herhjemme i Danmark.
 
Alt fra temperatur til belysning kan allerede justeres med smart home udstyr. Der findes endda produkter, der kan automatisere rengøringen, så potentialet er stort. Vi kan forvente drastiske forandringer af elektronikken og mulighederne i hjemmet fremover. Det er selvfølgelig et frivilligt valg, hvad man har i hjemmet, men over de næste par år kan du revolutionere hverdagsoplevelsen i boligen, hvis bare du har lyst til det.
 

Konklusion

Der er et hav af business trends i øjeblikket, og mange brancher er på vej frem. Det er vigtigt at holde sig opdateret på, hvad der rører sig - især hvis du selv er iværksætter og har forhåbninger om succes i fremtiden. Vi håber, at denne artikel har givet lidt bedre indsigt i, hvad der er værd at holde øje med i 2020 og frem.
 
 
Tags: