Debat: Er ligestilling også for mænd?

Debat: Er ligestilling også for mænd?

image title: 
Radikale Venstre/Flickr.com
I debatten linker Gunnarguillermo til en artikel bragt i Euroman, der handler om Stefan, der gør skade på sig selv. Stefan føler på mange måder, at der udelukkende er fokus på kvinder, når snakken handler om sorg og depression.

Gunnarguillermo forstår ikke, hvorfor mænd bliver negligeret når vi blandt andet snakker om selvskade.
Det mener brugeren Melis_sa at have svaret på:

”Det jo ikke fordi man ikke husker dem.. Der er bare flere piger og det gør det nemmere at skrive om piger (…) Ligesom man skriver historier om landmænd, er det ikke fordi der ikke er kvindelige landmænd, men det er bare nemmere at finde en mad at interviewe.”

En anden debattør, alexsmithnielsen, mener, at der bør være fokus på begge køn, uanset hvor mange af hvert køn der udøver selvskade.

Hoejborg tager debatten videre og hæfter sig ved, at dette er en del af et større problem. Brugeren mener at ligestillings-debatten har taget overhånd og nu kun handler om kvinder, og om hvilke ekstra rettigheder de skal have. Ordet ligestilling er ifølge Hoejborg blevet ligestillet med feminisme, og handler derfor kun om, at fremme kvinders rettigheder over for mænd.

Hvad mener du om ligestillingsdebatten? Debatterer vi reelt ligestilling for begge køn, eller er debatten blevet unuanceret?  
Deltag i debatten HER, og fortæl os hvad du mener!


 
Tags: