Debat: Hvorfor er det slemt at være utro?

Debat: Hvorfor er det slemt at være utro?

image title: 
Foto:My Make OU/123rf.com
Dagens debattør Swedman spørger, hvem der fandt på, at mennesker kun skal have én seksuel partner:

”Vi er jo mennesker med impulser, som rækker udover dét at være KUN med en person,” forklarer han og henviser til en pige, han har læst om, som har taget valget om ikke at være monogam.

Brugeren Flaks synes, at det er okay at fravælge det monogame forhold, så længe begge parter er indforstået med ordningen. Han skriver:

”Så længe begge er enige, så ikke nogen kvaler. Og andre kan stikke deres regelsæt op, hvor solen skinner. Bare I to har det godt med hinanden og ikke skader andre.”

Men det er ikke alle, der er enige i udsagnet om, at det er okay at have flere forhold på én gang, eksempelvis skriver brugeren KongLudvig:

”Personligt bryder jeg mig heller ikke om utroskab, fordi jeg ville være bange for, at det ville medføre, at min bedre halvdel udviklede følelser for en anden person på baggrund af det seksuelle. Derudover er det jo heller ikke rart at tænke på, at ens partner finder andre seksuelt tiltrækkende.”

Brugeren Melis_sa er heller ikke meget for ideen om utroskab:

”Hvis man har behov for flere sexpartnere, må man jo bare lade være med at have en kæreste… Sådan er det!!!” skriver hun.

Hvad er din holdning til utroskab? Er det okay?

Deltag i debatten HER!

 
Tags: