Debattør: Det er synd for Alexandra

Debattør: Det er synd for Alexandra

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
”Jeg kan ikke udtale mig omkring, hvorvidt det er i orden, at hun får så mange penge. Men uanset hvad, har det jo ikke været hende, der har taget de beslutninger omkring, hvordan reglerne er,” skriver dagens debattør Janniepigen i sit indlæg omkring dækningen af Grevinde Alexandra i medierne.

”Synes vi skal stoppe med alle de personlige hetz, vi har så travlt med i DK. Især når det går på folk, der ikke rigtig har gjort noget forkert,” fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Debattør: Hvorfor debatterer du?

Og dette udgangspunkt er de fleste SOL-debattører enig i, men holdningerne til, hvad der skal gøres, er forskellige. Eksempelvis skriver profilen soljo:

”Hvad hun får eller ikke, burde ikke ligge staten til last – Var det ikke prins Joakim som slæbte hende og familien til landet? Så burde han vel også forsørge dem – pengene burde vel modregnes hans appanage.”

Til denne kommentar skriver brugeren 123456+:

”Hvad enten det er prins jokkes apanage eller Alexandras er det stadig staten og dermed skattekroner, der er tale om. Og jo, det burde være modregnet i jokkes apanage, eller endnu bedre, så skulle han betale af egen lomme, igen apanagepengene, betale Alexandras og ungernes underhold, men så står man jo med problemet, hvad nu, hvis han ikke betalte?”

Hvad er din holdning? Burde man være mere skånsom i dækningen af Alexandra?

Kom med din holdning til debatten her!
 
Tags: