Debattør: Er penge lig med lykke?

Debattør: Er penge lig med lykke?

Sponsoreret indhold

JulieSkriver, der er dagens debattør, spørger SOL-forummet om, hvorvidt penge gør én lykkelig.

I debatten linker hun til en artikel, der påstår, at flere drenge end piger mener, at det at blive rig er lig med et godt liv. JulieSkriver forklarer sin egen holdning:

”Personligt mener jeg ikke penge er den eneste kilde til lykke, men synes da at det spiller en rolle. Men faktorer som familie, venner, uddannelse osv. spiller en større rolle”.

Brugeren Valenti mener heller ikke, at penge er en kilde til lykke, fordi det er materielt. ”Materielle goder kan blot bidrage til følelser men aldrig være kilden/roden til følelsen,” skriver Valenti.

En af de brugere, der ikke deler de øvrige debattørers holdning er alexsmithnielsen. Han forklarer mænds store interesse i penge i et historisk perspektiv. I gamle dage valgte kvinden den mand med de største muskler, da han ville kunne skaffe mad og beskytte hende mod trusler. Det forholder sig helt anderledes i dag, mener alexsmithnielsen:

”Og jo flere penge du har, jo bedre mulighed har du som mand for at få den smukke pige fordi pigerne søger dem som kan give dem og deres børn de bedste muligheder fremadrettet,” skriver han og fortsætter:

”Og siden det er et spørgsmål om penge så vil mænd naturligvis have mere behov for at anskaffe sig en formue, så de kan få den bedste kvinde”.

Hvad er dit forhold til penge? Gør penge dig lykkelig? Giv dit besyv med i debatten her.