Debattør: Hjælp, er uvenner med svigerfamilien!

Debattør: Hjælp, er uvenner med svigerfamilien!

image title: 
Foto: Pixabay
“Årsagen til at vi er uvenner er noget så latterligt som en for lille fødselsdagsgave,” skriver dagens debattør og uddyber:

“Min kæreste og jeg var for ca. et halvt år siden begge på dagpenge og det var derfor begrænset hvor mange penge vi havde at gøre med. Vi var til fødselsdag hos mine svigerforældre som havde valgt at slå deres fødselsdag sammen. Min kæreste og jeg gav dem 100 kr hver plus en værtinde gave da vi ikke havde flere penge. Vi sagde til fødselsdagen at vi måske kunne give dem lidt mere i gave når vi kom til flere penge."

"De sidste mange måneder har vi så ved hver familie sammenkomst blevet spurgt: Hvornår får vi det sidste af vores gave??? Hvilket vi aldrig har lovet dem.”
 
Da svigermoren efterfølgende ringede til parret og spurgte til gaven, råbte debattøren at “det fandme var for småligt”, hvilket svigermoren hørte.

“Mit råb resulterede så i at min kæreste senere blev ringet op af sin far, hvor han svinede mig til og sagde at jeg ikke var velkommen i deres hus mere.”
 
“Jeg blev totalt chokeret da det er så langt fra hvordan jeg selv er som person. Jeg har aldrig troet jeg skulle være uvenner med min svigerfamillie, men føler heller ikke jeg på nogen måde har gjort noget forkert, så jeg kommer ikke til at undskylde.”
 
Hvordan mener du, at debattøren skal tackle situationen?
 
Deltag i debatten her
Tags: 
Nøgleord: