Debattør: Hvad skal jeg give min kæreste i julegave

Debattør: Hvad skal jeg give min kæreste i julegave

Sponsoreret indhold

Der er efterhånden kun en måned til juleaften og dagens debattør, PelleEroberen, er i syv sind over, hvad han skal give sin kæreste i julegave. Sagen er nemlig den, at de har aftalt, at de ikke skal give hinanden julegaver.

”Vi har egentlig aftalt, at vi ikke giver hinanden noget, men er det bare noget man siger? Forventer hun stadig at få noget, og i så fald, hvad skal jeg give hende?”

LÆS OGSÅ: Debattør: Må jeg påtale min venindes opførsel?

PelleEroberen foreslår selv, at han eventuelt kan købe et smykke, men det synes debattøren, Melis_sa, er en dårlig idé:

”Synes ikke, du skal købe et smykke. Så skal det i hvert fald være meget specielt. Jeg ved, at man kan få led til halskæder med bogstaver i. Måske du kan købe sådan et med dit forbogstav? I hvert fald er det fint at give en lille gave så længe, der er betydning i. Noget i har særligt sammen fx,” skriver hun. 

Et andet bud kommer fra debattøren, tugto, som kommer med et forslag til, hvilken gave PelleEroberen kan give, hvor det ikke bliver akavet, selv hvis kæresten ikke har nogen gave til ham:

”Hvis du giver noget, som er en FÆLLES oplevelse, så har du givet en gave. Og hvis hun ikke giver dig noget, er det ikke så pinligt, fordi du jo får del i oplevelsen. Du nævner selv wellness. Det kunne også være billetter til en koncert, eller en tur til et eller andet, hun er interesseret i,” skriver han.

Hvad mener du? Skal PelleEroberen overhovedet købe en julegave til kæresten og i så fald hvad?

Deltag i debatten her!