Debattør: Hvad stiller jeg op med min kærestes eksmand?

Debattør: Hvad stiller jeg op med min kærestes eksmand?

image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Dagens debattør, Spencerjanusk, har for nylig fået en ny kæreste. Men selvom hans kæreste og dennes eksmand har været fra hinanden længe, prøver eksmanden at gøre livet surt for parret.
 
”Eksmandens mor og far har indtil for nylig ringet nogle gange, og hørt hvordan det går, og så kommer der en anmeldelse fra Udbetaling Danmark, en anonym havde beskrevet, at en mand opholder sig meget hos moren,” skriver han.
 
LÆS OGSÅ: Debattør: Skal abort holdes hemmelig for min kæreste?
 
Spencerjanusk og hans kæreste har fundet ud af, at anmeldelsen stammer fra eksmanden og han spørger nu Sol-debatten, hvad han skal stille op.
 
”Du skal selvfølgelig lade som ingenting, da det i sidste ende er op til myndighederne at bevise at der foregår socialsvindel,” skriver debattøren 123456+, som mener, at Spencerjanusk skal ignorere chikanen.
 
Debattøren KongLudvig er enig i, at en konfrontation ikke nødvendigvis hjælper på problemet:
 
”Du kunne spørge dig selv: "Hvad er det bedste jeg kan få ud af at konfrontere farfaren med det? Og hvad er det mest realistiske udfald?" Hvis svaret på det spørgsmål indebærer en optrapning af konflikten, så bør du lade som ingenting,” skriver han.
 
Synes du, at Spencerjanusk burde konfrontere sin kærestes eksmand med chikanen?
 
Deltag i debatten her!
 
 
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: