Debattør: Hvordan holder man en god polterabend?

Debattør: Hvordan holder man en god polterabend?

image title: 
Foto: vanoa2/123rf.com
Debattøren Honda-man mangler gode råd til, hvordan man holder en polterabend. Han og nogle venner skal holde polterabend for deres fælles ven og mangler inspiration.
 
”Vi er en gruppe på 12 i aldersgruppen 25-35 på Sjælland, og budgettet er omkring 1000 kroner pr. mand +- et par hundrede, hvis den rigtige aktivitet dukker op.”
 
Indtil videre har gruppen kun snakket om klassiske ting som paintball, en sejltur og andre lidt mere normale ting, men de vil gerne have, at det ikke bliver alt for traditionelt, og Honda-man spørger derfor de andre debattører, om de har nogle gode/fede/sjove ideer til, hvad de kan lave.
 
LÆS OGSÅ: Debattør: Må jeg blande mig i andres børneopdragelse?
 
” Jeg så for et stykke tid siden, hvad jeg formoder var en gruppe unge mænd på polterabend. De var alle sammen klædt ud som Luigi med grønt tøj og falsk overskæg, og så var der en enkelt af dem, som var klædt ud som Mario med rødt tøj. Det så sgu sjovt ud,” skriver debattøren Torsten Bonfils
 
Et andet forslag kommer fra debattøren m.dalum:
”Måske købe en time eller to i Line-dance. Så vise jeres færdigheder om aftenen til festen? Det ville da være sjov at se jer give den fuld gas på dansegulvet med noget så sjovt som Line-Dance...” skriver han.
 
Har du selv holdt en vild polterabend og kan hjælpe med gode og sjove forslag??
 
Deltag i debatten her!