Debattør: Hvornår er kvinder interesserede?

Debattør: Hvornår er kvinder interesserede?

image title: 
Foto: Martin Novak/123rf.com
Hvordan ved man, om en kvinde er interesseret i en? Dagens debattør mangler et godt råd eller ti. Han har skrevet med en pige via dating-app’en Tinder, og da han inviterede hende ud at spise fik han først et klart ja, men nu er snahfyl alligevel blevet i tvivl om, hvorvidt hun vil med ham på date:

”Når jeg skriver til hende nu, får jeg enten et kort svar, eller intet svar overhovedet,” skriver han og fortsætter:

”Har prøvet at vente i et par dage med at skrive, og i det stykke tid hørte jeg slet ikke fra hende, spurgte hvorfor, og hun sagde, at hun har meget travlt, det er vel også i orden.”

LÆS OGSÅ: Debattør: Er det OK at få kosmetiske indgreb?

Ifølge SOL’s andre brugere skal snahfyl droppe pigen og finde en anden. Eksempelvis skriver profilen Natara, at han skal forsøge at droppe skriveriet i en uges tid, og hvis hun ikke tager kontakt, er der stor risiko for, at hun ikke er interesseret. Profilen melis_sa mener også, at han skal holde en pause med skriveriet, og skriver:

”Når man bliver ignoreret på den måde er det ofte et dårligt tegn, piger er bare dårlige til at afvise folk fuldstændigt, fordi de ikke vil såre nogen, selvom de alligevel gør det.”

Profilen jens261 mener ikke engang, at hun fortjener en chance, men skriver, at snahfyl bare skal droppe hende nu og her.

Hvad mener du? Har du et godt svar på, hvordan man kan vide, om en kvinde er interesseret?

Deltag i debatten her!

Tags: 
Nøgleord: