Debattør: Må jeg påtale min venindes opførsel?

Debattør: Må jeg påtale min venindes opførsel?

image title: 
Foto: maximkabb/123rf.com
Dagens debattør, DenStuderende, er i syv sind omkring, hvordan hun skal forholde sig til sin veninde, der opfører sig respektløst overfor DenStuderendes ekskæreste, når de holder madklub sammen.

”Min veninde præsterede at være stille under hele middagen (snakken gik ellers livligt, men hun valgte ikke at bidrage med en eneste lyd). Der var to gange under hele middagen, hun valgte at åbne munden, og det var for at komme med svinende bemærkninger til min ekskæreste,” skriver DenStuderende, og spørger de andre SOL-brugere, hvad hun skal gøre ved venindens opførsel i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Debattør: Kan man være for grim til kærlighed? 

Ifølge debattøren, Melis_sa, ligger der måske andre motiver bag venindens opførsel:

”Virker mystisk. Hvorfor skulle hun opføre sig sådan, bare fordi han ikke er hendes kop the? Kan det være fordi de har været sammen bag din ryg? Synes nærmest hun virker jaloux?”

Debattøren, Janniepigen, kommer derimod med råd til, hvordan DenStuderende skal gribe situationen an:

”Jeg ville konfrontere hende, hvis jeg var dig. Selvom det er barnlig opførsel, er i vel voksne mennesker og kan tage en moden snak omkring det. Spørg din veninde, hvad du kan gøre, for at hun i fremtiden vil opføre sig fint. Ellers synes jeg bare, hun skal have at vide, at I fortsætter uden hende, hvis hun ikke er indstillet på at ændre opførsel,” skriver hun.

Hvad mener du, at DenStuderende skal stille op med sin veninde?
Deltag i debatten HER!
 
Tags: