Debattør: Okay at brænde flygtningehuse?

Debattør: Okay at brænde flygtningehuse?

image title: 
Foto: tunedin123/123rf.com
”Mon ikke dette brænderi betyder, at flygtninge ikke er velkomne netop det brændte sted,” skriver dagens debattør, gøjepigen, som en kommentar til de brandstiftelser, der har været på opholdssteder til flygtninge i Sverige.
 
”Jeg troede ellers, at Sverige stod med åbne arme for at modtage disse mange flygtninge. På mange måder kan jeg godt forstå, at disse flygtningecentre bliver brændt ned, som et signal til, at disse velfærdsflygtninge om at holde sig væk,” fortsætter hun.
 
LÆS OGSÅ: Debattør: Må politiet dele børneporno?
 
Debattøren, kurt larsen, er dog ikke enig i denne holdning:
 
”At brænde bygninger af som signal er en forkert måde at sende signal på. Håber ikke den tendens vil sprede sig. Det haver for så vidt heller intet med danske værdier at gøre,” skriver han.
 
Og han er ikke den eneste, der er uenig. Selvom flere bifalder gøjepigens forslag, er debattøren, DenStuderende, forarget over tonen i tråden:
 
”Hold da op hvor er der mange flygtninge-hadere herinde og hvordan kan du få dig selv til at skrive sådanne ting? Hvordan kan du være så intolerant overfor mennesker, der har brug for hjælp og flygter fra krig?”
 
Hvad mener du? Er det okay at brænde flygtningecentre af, som et signal til, at de ikke er velkomne?

Deltag i debatten her!
 
 
 
 
Tags: 
Se debatter