Delte en bil: Nu venter de barn

Delte en bil: Nu venter de barn

image title: 
Foto: Sylvain Robin/123rf
Samkørsels-app’en GoMore hjalp ikke blot 31-årige Kasper Hansen med at komme fra København til Aabenraa. Den bragte ham også sammen med den nu kommende mor til hans barn, 32-årige Mette Marie Tondering.

Kasper fik et lift af Mette fire gange fra København til Aabenraa, men ved de første lift var der ikke spor af amoriner i luften:

”Han var slet ikke min type til at starte med. Overhovedet. Ikke en, jeg ellers ville gå efter. Men når man har tre timer per lift sammen, så får man jo snakket om en masse forskelligt, og man kommer dybere ind på hinanden. Man kommer forbi alt det overfladiske, som man normalt går efter,” siger Mette Marie Tondering til metroXpress.

LÆS OGSÅ: Dette sker i din krop, når du er forelsket…

Da stormen ”Bodil” rasede i Danmark i december 2013 og derved lammede trafikken over Storebælt, gik det op for Mette, at Kasper måske ønskede sig mere end bare et lift:

”Vi sad fast, og de to andre, som vi havde med i bilen, bad om at blive kørt til Sorø, hvor de kunne tage toget over broen. Men Kasper valgte at blive, for at jeg ikke skulle sidde alene. Så foreslog han, at vi gik i biografen, mens vi alligevel ventede,” fortæller hun.

I januar 2014 blev Kasper og Mette kærester og de kan altså se frem til en familieforøgelse i marts 2016.

Hos GoMore er man yderst glad for historien:

”GoMore handler om sjov, tryg og billig samkørsel. Når mennesker har det sjovt, kommer der indimellem amoriner i luften. Vi glæder os over den gode stemning i bilerne,” siger presseansvarlig hos GoMore, Rasmus Preuthun Carlsen.

Hvordan mødte du din kæreste?

metroXpress
Tags: 
Nøgleord: