Den gode hjemmearbejdsplads

Den gode hjemmearbejdsplads

Sponsoreret indhold skrevet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Er du som mange andre i denne tid sendt hjem for at arbejde? I starten forventede de fleste, at det blot var for en kort stund, men som tiden er gået, så har vi indset at det ikke var sådan det forholdt sig. Når du arbejder derhjemme, er der uden tvivl andre forhold. Der er børn rundt om dig og en opvask der råber på at blive taget. Derudover er der også det ergonomiske aspekt, da du ikke har din gode arbejdsstation at sidde ved. Med andre ord, kan hjemmearbejdet påvirke os på mange forskellige måder. Læs med herunder og få 3 tips til en bedre hjemmearbejdsplads.
 

1.Sid korrekt og brug godt udstyr

Efter at have siddet derhjemme i længe, har du måske fået ondt i ryggen, lænden eller skuldrene. Det er ikke unormalt. Derhjemme har du ikke den samme fleksibilitet i form af hæve/sænke borde og gode kontorstole. Derfor skal du sørge for at låne dig en god stol og være opmærksom på måden du sidder på. Ret ryggen og fornem at dit hoved hænger i en tynd snor fra dit baghoved. På den måde vil din krop være mindre anstrengt. Det bliver den også, hvis du arbejder med godt udstyr, således du ikke får spændinger i arme og nakke. Med Logitech får du det bedste udstyr til at optimere din digitale oplevelse.
 

2.Giv dig selv pauser

Fordi du netop sidder derhjemme, indenfor de samme fire vægge fra morgen til aften, så er det vigtigt, at du giver dig selv pauser. Brug middagspausen på at gå en tur. Således kommer du væk fra di arbejdsstation og kobler fra. Det kan i denne tid være meget svært at skille arbejde og fritid ad, da de foregår under samme tag og du derfor lader det glide sammen. Du skal ikke ordne vasketøj i dine pauser eller arbejde over fordi du alligevel er i gang. Tag udenfor og pak alle dine ting væk så snart klokken bliver 16. Hvis du husker dette, så forebygger du samtidigt også stress.
 

3.Hold haft i det kollegiale

Mange siger, at det værste ved at arbejde hjemmefra er, at de mister det sociale aspekt, der også findes på arbejdspladsen. I kan dog stadig holde gang i det. Der er en masse gode virtuelle møde-platforms så so Microsoft Teams, Google meet, Zoom og mange flere. Aftal en dag om ugen, hvor I mødes virtuelt og drikker en kop kaffe. I kan også lave en walk and talk et par kollegaer imellem. Således er I ude og få frisk luft med god afstand.

 
Tags: