Den rigtige seng kan gøre din hverdag og søvn bedre

Den rigtige seng kan gøre din hverdag og søvn bedre

Oplever du at du ikke sover ordentlig om natten og du mangler overskud i hverdagen?

Din seng og din søvn kan påvirke dit humør, energiniveau og dit immunforsvar og derfor er det vigtigt at du har den rigtige seng.

Med en elevationsseng fra Sejsdyner.dk kan du finde den rigtige position, så du ligger rigtigt hele natten og undgår at blive afbrudt i din søvn.

Har du problemer med ryg, nakke eller lænd vil en elevationsseng også forbedre søvnen og i sidste ende minimere de daglige smerter du har.

Gravide og ammende kvinder kan med fordel også få glæde af en elevationsseng, da det er nemt at skifte stilling så du som kvinde, får en mere behagelig nat.

Søvn er godt for kroppen

Vi danskere sover en tredjedel af tiden og mange danskere regner med at man bare ligger sig i sengen og så sover man som udgangspunkt det antal timer, som kroppen har behov for.

Selvom du sover, kan det godt være at du bliver afbrudt af den dybe søvn og ikke sover optimalt – og det er vigtigt da søvn er kroppens gratis medicin.

Søvnen gør, at kroppens holdes fit og vi kan bekæmpe eventuelle sygdomme.

Sover man ikke godt, kan det påvirke nedenstående ting i kroppen:
  • Forhindre kroppens væv i at blive genopbygget
  • Forhindre at kroppens immunforsvar bliver styrket
  • Forhindre at man husker dagens begivenheder og få sværere ved at huske
  • Øger risikoen for stivnede blodkar og forkalkningssygdomme
  • Nedsætter energiniveauet
Ovenstående elementer der bliver påvirkede af søvnløshed, er mere dybdegående belyst i denne artikel fra Videnskab.dk.

For at få den optimale søvn er det derfor vigtigt at:
  • Sove på samme tidspunkt hver aften
  • Sove i et mørkt rum
  • Sove i et køligt rum
  • Voksne har behov for mindst 7 timers sammenhængende søvn
  • Børn har ofte behov for mere end 7 timer og ofte helt op til 10-12 timer
En god nats søvn vil derfor være forebyggende mod sygdomme, da det styrker immunforsvaret og minimere risikoen for stivnede blodkar.

Har du svært ved at få energi og indtager du dagligt noget for at få energiniveauet op, så skyder du dig selv i foden – den bedste medicin for at få øget energiniveauet er nemlig en god nats søvn.

E-mærket webshop

Vælger du at købe din næste elevationsseng fra Sejsdyner.dk, så du kan forbedre din søvn og få mere overskud i dagligdagen, kan du trygt gøre det.

Sejsdyner.dk er nemlig E-mærket og det er gør at du som forbruger kan stole på at webshoppen leverer hvad de lover og er godkendt af eksperter fra E-mærket.

For at blive godkendt til E-mærket, laver E-mærket altid en række testkøb for at validere at webshoppen findes og at den leverer det som den lover via hjemmesiden.

Derudover sikrer webshoppens E-mærke certificering dig også som forbruger, da du er sikret en køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. for køb af fysiske varer i en webshop.

Udover den økonomiske sikring på op til 10.000 kr., vil en jurist fra E-mærket også hjælpe dig som forbruger igennem processen, hvis dig og webshoppen ikke kan finde en fair løsning.

Gode kundeanmeldelser

Sejsdyner.dk har eksisteret i mange år og har derfor indsamlet mange kundeanmeldelser fra tidligere købere af deres produkter.

Sejsdyner.dk har mere end 3.300 kundeanmeldelser på Trustpilot og har ratingen 5 ud af 5 stjerner
Tags: