Den ultimative rejseform til dig, der ønsker at opleve fantastiske Danmark.

Den ultimative rejseform til dig, der ønsker at opleve fantastiske Danmark.

Annonce:
Campingvognen er den perfekte løsning til dig, som vil rejse Danmark rundt og samtidig gøre det billigt. 

I slutningen af 2020 blev det opgjort at bestanden af campingvogne i Danmark, lå på godt 125.000 eksemplarer. Det hænger uomtvisteligt sammen med den frie og økonomiske ferieform, som den tilbyder. Danmark er et rigt land på naturskønne oplevelser, og i de fleste tilfælde ligger campingpladserne klos op og ned ad disse.
Når campingvognen er hægtet på bilen, kan familiens ferie begynde uden at gå på kompromis med komfort og luksus.
Der er nærmest kun positive ord at sætte på campingvogne. Dog skal det nævnes at en campingvogn i de fleste tilfælde er dyr.
Derfor anbefales det at købe en brugt campingvogn.

Det fedeste ved at være på camping
Camping er en meget normal ferieform i Danmark. Det er den grundet fleksibiliteten, hvor campister får muligheden for at vælge nye destinationer fra gang til gang, eller løbende mens ferien står på. Derefter er det at være campist, også et fællesskab. Hver enkelt campingplads har sit eget fællesskab, og i takt med tiden opstår der relationer blandt campisterne. Det er en af de hyggelige ting ved at campere, og det er også derfor mange nyder godt af dette.
En anden væsentlig del som gør camping fedt, er det faktum at danske campingpladser, har nogen af de bedste standarder i Europa.
Med camping vælger du 100 % sikkert også en ferie, som børnene sent vil glemme. Der er børn i alle aldersgrupper repræsenteret på en campingplads, hvilket sikrer dine børn den perfekte ferie med nye legekammerater.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg skal finde en campingvogn? 
Det er vigtigt, at du undersøger markedet for brugte campingvogne. Købet af en campingvogn er en stor beslutning, og det kan sammenlignes med at købe et hus - blot på hjul. Så første råd er, at tage dig god tid og vurdere forskellige ting.
Der findes både private, som ønsker at sælge deres campingvogn, men også forhandlere af brugte campingvogne. Derfor kan det være en god idé at tage rundt og se på forskellige modeller, inden man skal købe.

Første step i processen er at finde et par campingvogne, som du finder interessant.
Derefter tager du ud, og kigger på campingvognene for at danne dig et bedre billede af disse.
Når du ser på en camping for første gang, er det vigtigt at have visse ting i mente, for at kunne vurdere bedst muligt. Først og fremmest skal du kigge vognen efter for skader, fejl og eventuelle mangler. Det siger sig selv, men det er også en rigtig vigtig ting at have for øje. Gå ind i campingvognen og se dig omkring. Her er det vigtigt, at man mærker efter om indeklimaet er godt, og om hvorvidt der skulle være noget fugt.
Husk også at tjekke efter om alle funktionerne virker, som de skal.

Følger der et fortelt med - så undersøg også dette. Få det slået op, så du kan se at det virker, og fungerer efter hensigten.

Andet step er vognens dokumenter. Det er vigtigt, at man undersøger dokumenterne på campingvognen. Her skal man især være opmærksom på, at dokumenterne er i orden, og om der skulle være en resterende restgæld i campingvognen.
Restgæld og de generelle oplysninger kan findes ved at slå campingvognens stelnummer op. Det vil give dig et større overblik over vognen, og derved kan du handle med ro i maven.


Få professionel hjælp
Ligesom når du køber hus, er det også vigtigt at du får professionel hjælp til at besigtige campingvognen. Hvis ikke du har den store erfaring med campingvogne, kan det med fordel anbefales at få en professionel til at tilse vognen. De skal være med til at kortlægge vognens stand, og de kan ligeledes opdage eventuelle fejl og mangler, som du måske ikke selv har opdaget. En campingvogn indeholder rigtig mange dele og funktioner, som kan være svære at få dannet sig et overblik over. Derfor anbefales det at bruge lidt penge på at få campingvognen tjekket 100 %, så du køber en vogn, du kan have i mange år.  
Tags: