Den ultimative telefonløsning til din virksomhed

Den ultimative telefonløsning til din virksomhed

Hvis du er virksomhedsejer, ved du om nogen, hvor vigtigt kundekontakt er. Dette er jo på mange både det bærende fundament, for uden kunder kan det være meget svært at få det hele til at køre rundt. Netop derfor er det også helt essentielt at kunderne nemt og enkelt kan komme i kontakt med kundeservice, når de ringer til din virksomhed. Hvis de ikke kan det, giver de til sidst op, og finder et andet alternativ.

Hvad er everConnect?

Det er ikke ligegyldigt, hvordan dine kunder bliver modtaget, når de ringer til din virksomhed, hvorfor det er så vigtigt med et ordentligt omstillingsanlæg. Det er desuden altid vigtigt, at kunden overhovedet kan komme igennem, fordi et mistet opkald koster i sidste ende penge for din virksomhed. På evercall.dk/erhverv kan du finde en helt nyt og smart løsning, hvor de, med everConnects, skræddersyer en omstilling, så den passer præcis til dine telefoner. Det er let og enkelt at benytte, og kan samtidig benyttes med et nuværende mobilabonnement fra alle selskaber, hvor det samtidig fungerer rigtigt godt med apple-produkter, hvilket ikke er set mange gange tidligere.

Pris på denne herlighed

Prisen afhænger af præcist, hvad din virksomhed har brug for. EverConnect can etableres for 0 kr., hvis I selv står for opsætningen, hvilket er let med deres meget enkelte designværktøj. Derudover er deres priser 100% gennemsigtige, da du inden køb kan se den præcise pris for din valgte løsning. Hvis du ikke er tilfreds med deres løsning, er der ingen binding, og du kan dermed sige op efter udgangen af måneden, hvorfor det sagtens kan betale sig at prøve det af i en periode for at se, om det er noget for din virksomhed. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du med fordel tage kontakt til dem, og så vil de med glæde besvare alle de spørgsmål, du måtte have.
Tags: